Slangvindor

En slangvinda underlättar användningen och gör att du lättare håller ordning på dina slangar. Det finns många fördelar med att använda en slangvinda. Med en väggmonterad slangvinda finns slangen alltid inom räckhåll, dessutom slipper du bära och böja dig lika mycket. Med en slangvinda finns slangen lättare till hands, du slipper trassel eller riskerar att slangen viker sig och stoppar flödet. För så smidig användning som möjligt ska det dessutom vara enkelt att dra ut och rulla upp slangen, utan att kassetten låser sig.

Vi erbjuder slangvindor med olika funktioner, som exempelvis automatisk eller elektrisk slangvinda. Våra slangvindor finns i olika storlekar, för att passa såväl en liten som stor slang, sett till hur många meter slangen är.

Hos oss finns ett brett sortiment och olika varianter av slangvindor, oavsett om du behöver en högtryckvinda eller en slangvinda för att förenkla trädgårdsarbetet. Vi erbjuder vi slangvindor av bra kvalité från kända varumärken som Gardena, Kärcher, CoCraft, Cejn, Park, Rollo, Hozelock med flera.

Välkommen in till oss i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt vinda för ditt behov!