Kompressorer och högtryckstvättar

På Slangservice i Uppsala kan du köpa högtryckstvättar och kompressorer av olika modeller och varianter. Vår kunniga personal hjälper dig gärna välja en högtryckstvätt eller kompressor som passar dig och dina användningsområden.

Med högtryckstvättar rengör du på ett effektiv och skonsamt sätt. Vi har en mängd olika högtryckstvättar, som t.ex. hetvattentvättar. Hos oss finns tvättar för alla, från högtryckstvättar som används av proffs inom industri till hemmabruk för att rengöra altanen.

Köp reservdelar och tillbehör hos oss för att göra rengöringen komplett. Vi erbjuder även service och reparation av högtryckstvättar från Kränzle. Utöver Kränzle är vi även återförsäljare av varumärken som Nilfisk, Kärcher, Alto, Kew, Alcon med flera.

En kompressor komprimerar luft och kortfattat kan man säga att kompressorn skapar tryckluft som driver och styr maskiner och verktyg. Slangservice har ett brett sortiment av bl.a. industrikompressorer och skruvkompressor. Förutom användningsområde kan kompressorer även skilja sig i drivmedel, allt från diesel till oljefri och eldriven. Beroende på vad du ska använda kompressorn till har vi massa tillbehör som dyckertpistol, munstycken m.m.

Välkommen in till butiken på Säbygatan 21 i Uppsala så hjälper vi dig!