Hos Slangservice hittar du Alkolås från Dräger

Alkolås är en kompletterade anordning i ett fordon som är programmerat för att förhindra att fordonet startas om alkomätaren upptäcker för höga alkoholhalter. Genom att blåsa i alkolåset analyserar alkometern alkoholhalten i förarens andedräkt, och om halterna överstiger den acceptabla gränsen för att framföra ett fordon gör alkolåset att bilen inte startar.

Slangservice säljer alkolås och kompletterande produkter såsom munstycken för att bidra till en säkrare trafik. I vårt sortiment hittar du alkomätare från Dräger.

Dräger är ett ledande företag inom medicin- och säkerhetsteknik där kunskaper från deras medicinska utrustning används i deras alkolås-produkter. Alkolåset Interlock 7000 är enkelt att använda och smälter in snyggt i bilens interiör under färd. Det är ett säkert alkolås som ger korrekt resultat oavsett väder och som är nästintill omöjligt att manipulera.

Välkommen in till butiken på Säbygatan 21 i Uppsala eller att kontakta oss via mail på butiken@slangservice.se, för mer information kring vårt sortiment av alkolås!