Handslag

Vi föds, drivs framåt, tillverkar och uppfinner saker, och ibland till och med överlever med hjälp av slangar. Så ta hand om dem ordentligt. Slangservice hjälper företag, offentliga verksamheter och privatpersoner att lösa problem och förverkliga idéer inom lantbruk, läkemedelsbolag, transportföretag, hobbyprojekt med mera.

Certifiering

Slangservice är mycket mån om både kvalitet och miljö och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Rörkopplingar

Slangservice är en heltäckande och mycket serviceinriktad yrkesbutik, så kallad one-stop-shop i Uppsala. Vi har drygt 40 000 artiklar i lager där nya produkter tillkommer hela tiden beroende på efterfrågan. Vi tillhandahåller industrislangar, hydraulslangar, bränsleslangar, poolslangar, kylslangar med mera. Vi säljer även verktyg, stålrör, batterier, filter, oljor och allt annat man kan behöva för att förverkliga ett slangprojekt.

Facebook

http://storvretaibk.propublik.se/slangservice

Kvartsfinal 1 - Partnermatch!

Storvreta IBK valde FC Helsingborg och det är snart dags för den första kvartsfinalen! Våra partners har köpt alla biljetter och ger de bort gratis men de måste bokas! Gå in via biljettlänken.

Käka gott inför matchen!
- Varmrätt: Ugnsbakade majskycklingklubbor, serveras med rostade morötter, rödbetor & potatis toppat med fetaost samt chiliaioli
- Vegetariskt alternativ: Ugnsbakad Quornfilé, serveras med rostade morötter, rödbetor, blomkål & potatis toppat med fetaost samt chiliaioli
-Pannkaka med sylt & grädde 45 kr (10 kr/extra pannkaka)

Matchbuffe 135 kr, 12-15 år 75 kr, upp till 12 år 65 kr.

Serveras två trappor upp på Terrassen 90 minuter innan matchstart

På Terrassen kan du förboka dina platser på info@ifuarena.seuppge: Terrassen. alt 018- 20 10 10.

Mat och dryck betalas/faktureras från baren på plats.

tis 13 mar

ons 27 dec 2017

Jul o Nyårs erbjudan

mån 18 dec 2017

mån 20 nov 2017

mån 30 okt 2017

Först till kvarn !!!
Gäller detta ex ??

tis 10 okt 2017

Partners